Kontejneri za iznajmljivanje

Neovisno o svrsi za koju Vam trebaju i periodu na koji Vam trebaju, Montažne kućice nude kontejnere za iznajmljivanje.

Iznenada Vam treba dodatno skladišnog prostora? Nema problema – iznajmite skladišni kontejner. Možda redovite prenosite nešto što je osjetljivo na temperaturu? Ili pak želite skladištiti prehrambene proizvode? Pogledajte u tom slučaju naše kontejnere za hlađenje.

Želite malo fleksibilnosti u stanovanju ili ste samo željni promjene? Naši stambeni kontejneri imaju ogroman potencijal – možete ih urediti prema Vašim željama, dodavati module i praktički ih pretvoriti u cijelu kuću. Što je najbolje od svega, možemo ih za Vas montirati i dostaviti u iznimno kratkom roku, a Vi onda po izuzetno povoljnoj cijeni možete dobiti rješenje za svoje stambeno pitanje.

Trebate praktičan, niskoenergetski, kompaktni uredski prostor? Ili pak prostor jako specifične namjene poput sanitarnog ili toaletnog kontejnera, nekog koji je izrazito vatrootporan ili dovoljno siguran za skladištenje laboratorijske opreme? Pogledajte nađu ponudu uredskih i tehničkih kontejnera koji nude sve tehničke uvjete za siguran, neometan i ugodan rad.

kontejneri za iznajmljivanje

🤞 Pretplati se na novosti i najnovije kućice!

Obećavamo da Vam nećemo slati nepotrebne materijale. U svakom trenutku možete otkazati pretplatu.

Naši kontejneri, ovisno o njihovoj namjeni, dolaze u raznim veličinama, različitog su dizajna i imaju mogućnost ugrađivanja različite opreme, sve prema Vašim potrebama. Ukratko, u potpunosti ih možete prilagoditi sebi.

Ako želite uštedjeti na vremenu i fokusirati se na bitnije stvari, Montažne kućice uz najam kontejnera nudi i najam uredske opreme i namještaja: uredske stolice na kotače ili kompaktne rasklopne stolice, uredske stolove, ormare, ladičare i čak uredske kuhinje. Samo recite što Vam treba i mi ćemo opremiti kontejner za Vas te Vam ga dovesti pred vrata.

Moguće je iznajmiti kontejner na rok koji Vama odgovara od samo jednog dana do više mjeseci. Najam se dogovara po danu, a oko prijevoza se ne morate brinuti; mi pripremamo kontejner i dostavljamo na traženu lokaciju.

Kontejnere za najam možete razgledati u našem skladištu po dogovoru s našim radnicima. Za sva pitanja o najmu kontejnera stojimo na raspolaganju, a ponudu izrađujemo prema tipu i veličini kontejnera te periodu najma.

Samo recite što Vam treba, a mi ćemo Vam ponuditi najbolju opciju i dostaviti Vaš kontejner u samo nekoliko radnih dana.