Skladišni kontejneri

Kontejner namijenjen skladištenju mora zadovoljiti nekoliko osnovnih potreba:

  • Mora biti prenosiv
  • Mora biti otporan
  • Mora biti siguran
  • Mora imati veliku zapremninu.

Naši skladišni kontejneri zadovoljavaju sva tri kriterija!

Možete ih lako prenijeti viljuškarom ili dizalicom. O prenosivosti i prakičnosti naših skladišnih kontejnera uopće govori činjenica da ih je moguće slagati u visinu (n čak 3 razine!).

Otpornost ovim kontejnerima jamče kvalitetni materijali. Izvana su bojani postupkom kataforeznog lakiranja čime se postiže najbolja moguća zaštita od korozije. Dugovječnost ovih kontejnera Vam je stoga zajamčena i moći ćete ih koristiti u svim vremenskim uvjetima!

Iznutra su kontejneri izrađeni od nehrđajućeg čelika, a podovi od drva ili pak čelika, ovisno o Vašim željama i potrebama. Neovisno o materijalu kojeg odaberete, lako ga je očistiti – čelik će ionako sjajiti od čistoće, a drvo je premazano smolom s obje strane što ga čini otpornijim na prljavštinu i vlagu. Ako Vas brine klizavost čeličnog poda – ne morate se brinuti. Struktura čeličnih podova ih čini protukliznima.

Također sebi možete prilagoditi veličinu i boju kontejnera. Spektar uključuje sve one na RAL CTX karti boja. 

Skladišni kontejner možete naručiti u nekoliko standardiziranih veličina:

  • D X Š X V
skladisni kontejneri

🤞 Pretplati se na novosti i najnovije kućice!

Obećavamo da Vam nećemo slati nepotrebne materijale. U svakom trenutku možete otkazati pretplatu.

Ovisno o veličini, naši skladišni kontejneri imaju nosivost do 6,5 tona i mogu skladištiti do 10 tona!

No, skladišni kontejner ne mora biti zagušljiv i uzrokovati klaustrofobiju – možete po želji dodati vrata i prozore. Uz to možete ugraditi ventilacijske rešetke čime omogućavate cirkulaciju zraka i dugovječnost proizvoda unutar kontejnera.

Iz sigurnosnih razloga se koristi čelik, na prozore se stavljaju okovi i rešetke, a moguće je dodati i pregradnu rešetku. Kontejnere je moguće dodatno ojačati protuprovalnom zaštitom na način da se ugrade zaštitne šarke na vrata s unutarnje strane, instaliranjem unutrašnje sigurnosne brave s cilindrom te unutarnje blokade svornjaka.

Skladišni kontejner može postati multifunkcionalan objekt ugrađivanjem dodatne opreme poput razvodne kutije s integriranim utičnicama, rasvjete i prekidača, vanjskih priključnih adaptera različitih vrsta, i tako dalje. U konačnici, što bi skladišni kontejner bio bez sustava regala? I to izrađen po mjeri. A po potrebi za Vas možemo ugraditi i držač alata!

Sve što trebate napraviti je javiti nam se s dimenzijama kontejnera koji Vam treba, dodatnom opremom koju želite i mi ćemo Vam montirati i dostaviti skladišni kontejner izrađen prema Vašim željama, savršeno prilagođenog Vašim potrebama.