Kontejneri za hlađenje

Ako trebate prenijeti nešto što je osjetljivo na temperaturne promjene ili se treba čuvati na nižoj temperaturi, kontejneri za hlađenje su pravo rješenje – brzo i lako se sastavljaju, u kratkom roku ih možemo dostaviti spremne za upotrebu i, što je najbitnije, praktični su i lagani za korištenje. Građeni po montažnom sistemu kao i drugi kontejneri koje nudimo, ovi kontejneri su specifični jer se temperatura u njima može regulirati u rasponu od -40 do +60°C (ovisno o modelu).

Ako Vam je potreban samo dodatni prostor za čuvanje proizvoda, ovi se kontejneri mogu spojiti na postojeću građevinu ili se čak ugraditi uz potrebne dozvole. A što je najbolje od svega, ne morate se brinuti oko potrošnje jer je njihov utrošak električne energije u rasponu od samo 380 – 440V. Niski utrošak možete zahvaliti suvremenoj tehnologiji, ali i visokokvalitetnim materijalima koji pospješuju termičku izolaciju.

kontejneri za hladenje

🤞 Pretplati se na novosti i najnovije kućice!

Obećavamo da Vam nećemo slati nepotrebne materijale. U svakom trenutku možete otkazati pretplatu.

Kako bi što bolje zadržavali temperaturu, podovi kontejnera su napravljeni od aluminija i protuklizni su. Ostali paneli rađeni su od nehrđajućeg čelika radi što boljih higijenskih uvjeta i lakog čišćenja. Kontejneri su izvana također rađeni od nehrđajućeg čelika radi dodatne izolacije, ali i izdržljivosti. Čvrstoća materijala i njegova otpornost omogućuju laki prijevoz kontejnera viljuškarom.

Zahvaljujući ovim materijalima, kontejneri za hlađenje imaju vrhunsku toplinsku izolaciju, a vrata su dodatno osigurana iz istog razloga. Vrata se jednostavno otvaraju samo jednom rukom kako bi istovar robe bio što brži i lakši. Da bi Vam se dodatno pojednostavnio proces istovara robe, naši kontejneri za hlađenje dolaze s unutarnjim osvjetljenjem te ulaznom rampom.

Iz sigurnosnih razloga, vrata je moguće otvoriti iznutra, a svaki kontejner dolazi i s ugrađenim alarmom koji može registrirati prisutnost osoba unutar kontejnera.

Lako podešavanje temperature omogućuje brzo hlađenje ili zamrzavanje proizvoda, ali isto tako brzo odmrzavanje ako tako podesite termometar.

Kontejneri za hlađenje mogu se nabaviti u više dimenzija:

  • D X Š X V

Zapremnina kontejnera stoga varira između x i x kilograma/tona/kubičnih metara, ovisno o modelu.

Javite nam se s veličinom kontejnera koji Vam treba, a nama prepustite ostalo – montažu kontejnera i dostavu na Vašu adresu vršimo u samo nekoliko radnih dana.