Tehnički kontejneri

Tehnički kontejneri prilagođeni su posebnim svrhama i poslovima, a tehničkim se specifikacijama stoga jako razlikuju. Rade se po narudžbi tako da su izgledom i specifikacijama u potpunosti prilagođeni potrebama i naravi Vašeg posla.

U ponudi tehničkih kontejnera Montažnih kućica, naći ćete kontejnere koji su namijenjeni držanju rashladne, telekomunikacijske, laboratorijske ili elektroničke opreme. Moguće je po mjeri izraditi i kontejnere koji imaju visoku razinu vatrootpornosti, s ugrađenim sustavima za filtriranje vode i brojne druge funkcionalnosti.

Osim zadivljujućih tehničkih specifikacija, tehnički kontejneri se mogu estetski prilagoditi i pretvoriti u izložbene kontejnere. Moguće je dodavati i uklanjati stijenke i otvore te bojom prilagoditi unutrašnjost i vanjštinu prema Vašoj želji.

tehnicki kontejneri

🤞 Pretplati se na novosti i najnovije kućice!

Obećavamo da Vam nećemo slati nepotrebne materijale. U svakom trenutku možete otkazati pretplatu.

Ovi su kontejneri poput ostalih u našoj ponudi građeni po montažnom sistemu, što im i omogućuje golemu fleksibilnost i raznolikost.

Ako imate posebne zahtjeve i visoke kriterije te dosad niste naišli na već “gotove” kontejnere koji bi ih zadovoljili, možete nas kontaktirati s upitom. Složit ćemo Vam ponudu i po Vašoj mjeri dizajnirati tehnički kontejner koji će nadmašiti sva očekivanja.