Blog
Montažna kućica na moru

Najam montažnih kuća na moru

U novije vrijeme raste trend montažnih kućica – sve je veća potražnja, a raste i svijest o kvaliteti, brzini i jednostavnosti njihove izgradnje.

Najjednostavnije rečeno, montažne su kućice one koje se izgrađuju u tvornici, dok se na željenom mjestu njihovi dijelovi stapaju u cjelinu i formiraju u konačni oblik.

Mogu se prilagoditi svačijim željama i potrebama, a time, naravno, i postati savršeno mjesto za ljetni odmor.

Iz navedenih bi razloga upravo montažna kuća trebala biti Vaš izbor broj jedan u nadolazećem ljetovanju. Vrijeme je da malo promijenite uobičajeni način ljetovanja, stopite se s prirodom i uživate kao nikada do sad.

Montažne kuće uz more postaju sve traženije, tako da ne brinite, opcija je mnogo! Na Vama je samo da pronađete onu Vama najdražu među ponudama.

Montažne kućice za odmor

S obzirom na njihovu ekološku osviještenost, energetsku učinkovitost i visoku praktičnost, nema boljeg izbora za odmor od montažne kućice uz more.

Ako svoj odmor zamišljate negdje u prirodi, u mirnom okruženju, tik do mora, opcija je mnogo.

Camping village Šimuni

Camping Village Šimuni, Pag

Jedna od ponuda smještena je na Pagu, a riječ je o Camping Village Šimuni. Otok najstarijih maslina na svijetu Vam nudi neodoljiv kamp okružen morem s jedne, a borovom šumom s druge strane.

Šimuni imaju mnogo izbora kad je riječ o najmu smještaja za odmor. Među njima su svoje mjesto našle i mobilne kućice – montažne kućice na kolima.

U konačnici možete izabrati onu koja po svojim karakteristikama najviše odgovara Vama i Vašim suputnicima.

S kapacitetom mobilnih kućica za 2, 4 ili više osoba, ovaj je kamp idealan za sve, bilo da putujete samo s boljom polovicom ili ste na put poveli cijelu svoju obitelj.

Mobilne kućice u Istri

Već smo prije spomenuli da raste potražnja montažnih i mobilnih kućica za odmor uz more, što, naravno, znači da ćete takvu ponudu vrlo jednostavno pronaći na hrvatskim top destinacijama poput Istre.

Ako su na Vašoj listi želja Medulin, Premantura ili Banjole, ne postoji bolji način za ostvariti svoje želje nego uz smještaj u mobilnim kućicama koje Vam nudi Uniline putna agencija.

Sa pozicijom na kojoj će Vam zavidjeti baš svi drugi posjetioci, najudaljenija kućica smještena je svega 400 metara od mora.

Može li bolje od ovoga, Vi procijenite.

Istra, Kvarner ili Dalmacija - Vi birate

Ako ste željni još dužeg i luđeg provoda po Istri i Kvarneru, a i šire, vrijeme je za pomoć od strane AdriaCamps.

S pravim doživljajem montažne kućice na moru, u ponudi možete vidjeti preko 70 mobilnih kućica za najam! Od Novigrada, Labina i Fažane, pa sve do Stare Baške, Krka ili Raba.

Ne brinite, u ponudi su i Split, Zadar, Biograd na Moru i Pelješac, ma što god Vam padne na pamet.

Camping Čikat, Mali Lošinj

Čikat je kamp smješten u istoimenoj uvali, ispunjen prirodom i čistim zrakom, a okružen morem.

Mali Lošinj se, upravo zbog učinkovitosti i poštivanja prirode, odlučio napraviti transformaciju u turizmu te time svojim posjetiteljima pružiti jedinstveno iskustvo u mobilnim kućicama.

Njihova verzija mobilnih kućica predstavlja luksuzni način sjedinjenja s prirodom, a u njima ćete se osjećati doslovno kao kod kuće (možda malo bolje). Ponuda uključuje pet tipova mobilnih kućica: Easy Freedhome, Freed-Home te mobilne kućice tipa C, tipa A i tipa I.

Svaka od tipova ima neke svoje posebnosti, a detaljnijim uvidom moći ćete izabrati najidealniju za Vas i Vaš odmor!

Kamp Čikat Mali Lošinj

Zašto izabrati montažnu kućicu?

Montažne kućice imaju mnoge vrijedne prednosti pred ‘’tradicionalnim’’ kućama.

Među najznačajnijim je svakako energetska učinkovitost – materijali korišteni za montažne kućice nisu ekološki štetni, već su prirodni, zbog čega se odlikuju izolacijom, čvrstoćom i dugotrajnošću.

Također, montažne kućice su spremne za korištenje u vrlo kratkom vremenskom periodu. Dok se izgradnja tradicionalne kuće može čekati godinama, montaže su kuće spremne u roku od dva mjeseca.

Iako je većina ljudi još uvijek skeptična oko kvalitete montažnih kućica, one su sigurnije, otpornije i kvalitetnije od tradicionalnih kuća.

Montažna kućica

Zbog svega navedenog je velik porast u potražnji montažnih kućica u potpunosti opravdan.

Svojom kvalitetom zadovoljavaju uvjete, želje i potrebe svih ljudi, a ujedno su prilagodljive za bilo kakve dodatne pogodnosti.

Rezultat toga je dostupnost montažnih kućica uz more za najam kako biste Vi, Vaši prijatelji i obitelj, mogli maksimalno uživati i kvalitetno iskoristiti vrijeme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *