Pametni kućanski uređaji
hladnjak za vino

Ovaj hladnjak za vino morate imati u 2024.!

Hladnjak za vino nije samo san svakog ljubitelja vina, već i neophodan alat za osiguranje optimalnog skladištenja vaših dragocjenih boca. S pravim hladnjakom, temperatura, vlaga, svjetlo i položaj vaših vina su savršeno kontrolirani. 

Ako volite vino, sigurno vam je važno da svaki gutljaj vina bude savršen, zar ne? Onda i sami znate da je važno razmisliti o tome kako skladištite svoje vino. Bez pravilnog skladištenja, vaša omiljena vina mogu biti izložena raznim rizicima, a to uključuje i mogućnost apsorbiranja nepoželjnih aroma iz okoline. Ali ne brinite se, postoji rješenje – hladnjak za vino

Pogledajmo koje hladnjake za vino apsolutno morate imati u nadolazećoj 2024. godini!

Ultimo 20 Uno, mala vinoteka

Ovaj sjajan mali hladnjak za vino predstavlja savršen spoj kapaciteta i stila. S njegovih 20 boca vina možete biti sigurni da će vaša kolekcija biti sigurno pohranjena, a uz to, izgleda i izvanredno elegantno.

Ono što ga zaista ističe su njegova panoramska staklena vrata. Kroz njih možete lako pregledavati vašu vinsku kolekciju i brzo pronaći omiljeno vino za posebne trenutke. Štoviše, ta staklena vrata su opremljena UV zaštitom koja štiti vaša vina od štetnih svjetlosnih zračenja.

Ultimo 20 Uno je dizajniran kao samostojeći uređaj, savršen za one koji traže fleksibilnost i žele uštedjeti prostor, što može biti naročito važno onima koji žive u stanu ili u montažnoj kućici, gdje je svaki centimetar prostora bitan. S dimеnzijama kojе štеdе prostor, ovaj modеl lako možе pronaći svojе mjеsto u bilo kojеm okružеnju, od unutarnjih kuhinja do ugostiteljskih prostora.

Jedna od stvarno praktičnih značajki ovog uređaja je upravljačka ploča koja se nalazi s vanjske strane vrata. S njom možete jednostavno postaviti željenu temperaturu unutar raspona od 5 do 18 °C. Time možete idealno pohraniti različite vrste vina, prilagođavajući temperaturu prema njihovim specifičnim potrebama. 

Hladnjak je zaista poseban zbog svoje jednostavne i elegantne estetike. Njegov dizajn će se lako uklopiti u gotovo svaki stil uređenja kuhinje ili dnevnog boravka. Ono što ga čini još boljim su četiri metalne ladice koje se mogu jednostavno prilagoditi vašim potrebama. Možete ih premještati ili čak ukloniti kako bi se prilagodili različitim veličinama boca ili drugim potrepštinama koje želite pohraniti.

Ultimo 20 Uno, mala vinoteka

Vinovilla Smart, ugradbeni hladnjak za vino s kontrolom klime​​

S kapacitetom od 165 boca, ne morate se brinuti gdje ćete smjestiti sve te divne boce. A najbolji dio? Održava ih na savršenoj temperaturi, od 5 do 20 °C, što znači kako će svaka čaša vina biti baš onakva kakva treba biti.

Vinovilla Smart je istinski umjetnik pretvorbe: dizajniran je tako da se može koristiti i kao ugradbeni i kao samostojeći hladnjak, pružajući vam svestranost u smještaju. Dodajte ugođaj svojoj kolekciji vina s tri opcije boje svjetla, stvarajući savršenu atmosferu za svaku prigodu.

Ovaj hladnjak nije samo za boce, on također nudi dodatni prostor za čaše, čineći ga sveobuhvatnim rješenjem za pohranu i prezentaciju vašeg vina. Zahvaljujući naprednom kompresijskom hlađenju, filtru s aktivnim ugljenom i vrhunskoj zaštiti od vibracija, Vinovilla Smart osigurava optimalne uvjete za čuvanje vina. 

Drvene police su podesive po visini, nudeći vam maksimalnu fleksibilnost u organizaciji vaše kolekcije. U paketu dolazi i naprava za elegantno odlaganje čaša, čime je Vinovilla Smart idealan izbor za svakog zaljubljenika u vino koji traži prostranost i stil.

Vinovilla Smart, ugradbeni hladnjak za vino

Vinsider 41D, ugradbeni vinski ormar

Ovaj sofisticirani ugradbeni hladnjak za vino, savršen dodatak bilo kojoj kuhinji, baru ili drugom prostoru, donosi eleganciju i funkcionalnost u vaš dom. Dizajniran s dvije odvojene zone hlađenja, ovaj uređaj omogućuje savršeno čuvanje različitih vrsta vina pod idealnim uvjetima.

Sa svojim elegantnim dizajnom, Vinsider 41D se lako integrira u različite prostore, dodajući dodir luksuza dok ostaje funkcionalan. Unutarnje osvjetljenje ne samo da dodaje estetsku vrijednost, već i olakšava pregled i odabir vina.

Znate kako svaka vrsta vina ima svoju optimalnu temperaturu za serviranje, zar ne? E pa, ovaj hladnjak će vam pomoći postići upravo to. Vaši omiljeni crveni i bijeli napici bit će uvijek na pravoj temperaturi, čineći svaki gutljaj savršenim.

Barossa 79 Duo, hladnjak za vino, 2 zone​​​​​

Ova sofisticirana vinska vitrina je savršen izbor za svakog ljubitelja vina. Dizajnirana je da pruža optimalno skladištenje za do 79 boca, raspoređenih u dvije zasebne rashladne zone. Elegantan crni dizajn i trostruko zatamnjeno sigurnosno staklo na prednjem dijelu dodaju dodir luksuza i sofisticiranosti, osiguravajući da niti jedna estetska želja ne ostane neispunjena.

Barossa 79 Duo ima čak 5 ležećih drvenih ladica koje omogućuju praktično i sigurno skladištenje vaših dragocjenih boca. Zatamnjeno staklo ne samo da izgleda elegantno, već i štiti vino od štetnih UV zraka.

Ovaj model je idealan za čuvanje raznovrsnih vina, od šampanjca, pjenušavog vina, prošeka, roséa, bijelog do crnog vina. Njegova sposobnost elegantne integracije u bilo koji prostor čini ga savršenim dodatkom za svakog istinskog poznavatelja vina.

Barossa 79 Duo, hladnjak za vino

Kako odabrati pravi hladnjak za vino?

Sada kada smo vam predstavili razne modele hladnjaka za vino, vrijeme je da odaberete onaj koji najbolje odgovara vašim potrebama. Razmislite o tome što točno tražite u hladnjaku za vino. Ako ste ljubitelj raznolikih vrsta vina, dvozonski hladnjak za vino može biti idealan izbor za optimalno skladištenje vaših omiljenih boca. Razmislite o veličini kolekcije vina koju imate ili planirate imati. Velik broj boca zahtijeva veći hladnjak, dok za manju kolekciju može biti dovoljan kompaktniji model.

Dizajn hladnjaka također je bitan aspekt. Razmislite o estetici koju želite: želite li hladnjak s atraktivnom unutarnjom rasvjetom, preferirate li crnu ili neku drugu boju, te planirate li hladnjak integrirati u prostor ili želite samostojeći model? 

Također, bitno je obratiti pažnju na vlažnost unutar hladnjaka za vino. Idealna vlažnost trebala bi biti između 75 i 85%. Zanimljiva činjenica koju možda niste znali jest da klimatska klasa hladnjaka za vino određuje idealnu temperaturu okoline za njegovu najučinkovitiju upotrebu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *